Wonderland senge

Himmelsengen har været Wonderland forhandler i mere end 25 år -Din tryghed.

412 ELEVATION SONATE

En fantastisk kombination mellem elevationssengens funktioner og alle Wonderlands unikke egenskaber. Den ekstra høje ramme giver et eksklusivt udtryk. Bunden har blandt andet en blød skulderzone og mulighed for regulering af fasthed ved hoftezonen, hvilket giver optimale vilkår for bedre tilpasning samt liggestilling. Den kraftige LINAK-motor har flere tekniske muligheder, f.eks. hukommelse funktioner, hvor favorit indstillinger let kan gemmes og ændres.

W12 KONTINENTAL

W12 består af tre lag affjedring -Sensitive Pocket – fire gange så mange fjedre, med latex polstring i hovedmadrassen samt basen med 8 vindings EXCLUSIVE POCKET, giver sengen en dejlig dæmpet og rolig liggekomfort. Begge lag fjedre er med Wonderlands ekstra bløde skulderzone. De justerbare trælameller i bunden gør det muligt at justere fastheden i hoftezonen. Her får du altså mulighed for støtte og aflastning af kroppen helt ned til mindste detalje.

SONATE BOXMADRAS

Sengen har to slags affjedring. Exclusive Pocket, vores mest eksklusive fjedersystem og fjedrende trælameller. De progressive fjeder med hele 8 vindinger, som er særdeles bløde i toppen, mens den bliver fastere, jo mere den belastes. En blød og behagelig liggekomfort, men samtidig fast og støttende for de tungere kropsdele. Latex i polstringen gør madrassen følsom, sikrer god spændstigked og en lang levetid. De justerbare trælameller i bunden gør det muligt at justere fastheden i hoftezonen og den nedre del af ryggen tilpasses dit behov.

MEDLEY KONTINENTAL

Sengen har tre lag affjedring – vores Comfort Pocket i hovedmadrassen og vores Standard Pocket i undermadrassen, som sammen giver umiddelbar fasthed og samtidig afbalanceret føjelighed. Comfort Pocket er ekstra spændstig og har samtidig ekstrem god tilpasningsevne. De fjedrende trælameller i bunden gør det muligt at justere fastheden under hoften, så sengen kan tilpasses dit individuelle behov. Sammen med latex i hovedmadrasses polstring og en særdeles blød og føjelig skulderzone, sikrer dette en liggestilling, som giver optimal aflastning for nakke, skulder, lænd og ryg.

Om Himmelsengen

Kom i Himmelsengen her undgår du dyre fejlkøb, da vi har over 30 års erfaring med god søvn.

Kontakt

Mandag: 10.00–17.30
Tirsdag: 10.00–17.30
Onsdag: 10.00–17.30
Torsdag: 10.00–17.30
Fredag: 10.00–17.30
Lørdag: 10.00–13.00
Søndag: Lukket