Saffron Phantasia

LAD FANTASIEN BLOMSTRE

Phantasia taler lige ind i det bedste fra Saffron. Med solide rødder fra senge lavet i Skandinavien i over 100 år er det stolte tradtioner, vi læner os op ad. Denne seng er, ud over solidt håndværk, karakteriseret ved sin unikke formbarhed og komfort, når du sover.

Kernen i en Phantasia er de to unikke 11 cm høje fjedersystemer i madrassen. Alle fjedre ligger i hver sin seperate pose, der sikrer at de arbjeder uafhængigt af hinanden. Dermed opnåes en meget fin balanceret komfort. Sammen med rigelige mængder af nøje udvalgte naturmaterialer som hestehår, bomuld og uld giver det en seng, der sikrer den rette støtte og ikke mindst den helt rigtige temperatur, når du sover i den. Det hele afsluttes med at sengehåndværkeren laver to rækker af sidesyninger i madrassen. Når du ser på madrassen, vil du ud over det fine bolster og de smukke sidesyninger, der forstærker kanterne, hver dag kunne glædes over det fine håndværk.

Basen er der, hvor tyngden finder hvile. Det fjedersystem der arbjeder her, tager over og supplerer de to andre fjedersystemer . Alt i alt en optimal konstruktion, der giver en uhørt fin fornemmelse, når du ligger i sengen. Også her er der brugt nøje udvalgte naturmaterialer som fyrretræ, hestehår, bomuld og hør.

På toppen af det hele vores Saffron De Luxe topmadras. Ud over bomuld og hestehår, kommer der også silke i denne topmadras. Alt sammen for at sikre dig den helt rigtige temperatur, og at du sover tørt. Når du sover i en Saffron Phantasia, er det ingen sag at lade drømmene og fantasien blomstre.

For mere information.
Kontakt os på tlf. +45 9813 8788
eller skriv en E-mail. info@himmelsengen.dk 

Start din ansøgning nu!

KØB NU – DEL DIN BETALING OP MED
EN FINANSIERING OP TIL 250.000 Kr.

START DIN ANSØGNING NU