Saffron Aurelia

TIL DIG DER ØNSKER DET ALLERBEDSTE

Saffron Aurelia er den mest luksuriøse og komfortable model i vores sortiment. Med hele fire lag af fjedre og generøse mængder af nøje udvalgte naturmaterialer, der individuelt har evnen til at tilpasse sig din krop, har vi skabt det bedste fundament for dig, der ønsker det allerbedste.

Madrassen indeholder to lag af unikke 15 cm høje premium posefjedre. Hertil kommer naturmaterialer som cashmere, hestehår, uld, silke og bomuld. Madrassen håndlaves for at sikre den bedst mulige komfort og kvalitet. Når madrassen er færdig tilføjes en vigtig håndværksmæssig detalje, sidesyningerne, hele fire rækker skal der til, for at sikre madrassen den ønskede stabilitet.

Alle materialer i en Saffron Aurelia madras er nøje udvalgt. Lige fra det bedste stof til alle de lag på lag af naturmaterialer. Det er for at sikre dig det bedste sovemiljø, der kan laves. Ud over at hele fjedresystemet understøtter kroppen på den bedst mulige måde, arbejder de sammen med alle de lag af naturmaterialer, som sikrer at din krop sover i den rigtigt temperatur, tørt og luftigt.

I basens solide ramme finder du endnu en genistreg fra Saffron. Flere lag naturmaterialer og hele to lag 11 cm premium posefjedre sikrer, at du opnår den ultimative følelse af at sove på en sky. Hele basen afsluttes med en solid egetræsramme samt eksklusive solide egeben. Alt dette for at fortælle dig, hvilken omhu og kvalitet basen er bygget med.

På toppen af Saffron Aurelia finder du vores ultimative topmadras: Supreme Cashmere. Blødt og fint vil den føje din krop. Tilføje den luksus du fortjener. Flere lag af det fineste cashmere, hestehår, bomuld og uld, gør forskellen. Den tilpasser sig dig og årstiden. Den vil give dig fornemmelsen af at sove på en sky, der varmer dig blidt om vinteren og køler dig behageligt om sommeren.

Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi Saffron har et dedikeret hold af erfarne sengehåndværkere. De er stolte af deres job, og i Saffron Aurelia præsterer de deres ypperste, for at levere det ultimative. Det tager omkring 200 timer, hver en time bruges fokuseret og koncentreret. Alt sammen for at du kan få den bedste seng, vi kan tænke os. Et lille mesterværk kun til dig, der vil have det allerbedste.

For mere information.
Kontakt os på tlf. +45 9813 8788
eller skriv en E-mail. info@himmelsengen.dk 

Start din ansøgning nu!

KØB NU – DEL DIN BETALING OP MED
EN FINANSIERING OP TIL 250.000 Kr.

START DIN ANSØGNING NU