Saffron Nuova

REN LUKSUS, HELT ENKELT

Saffron Nuova er vores nyeste seng. Og det er ikke uden stolhed, vi præsenterer denne seng.

I madrassen er der et lag posefjedre med en højde på 13 cm. Hver fjeder er i en seperat pose, der giver optimal mulighed for individuel vandring, når du ligger i sengen. I den vendbare madras findes oven på fjedrene rigelige mængder af nøje udvalgte naturmaterialer. Bomuld, uld og hestehår er opskriften på det rette sovemiljø.

Sengerammen er lavet af Nordisk fyrretræ. Kvaliteten er nøje udvalgt sammen med vores dygtige sengehåndværkere, der laver en stabil ramme, som vi uden at tøve giver 30 års garanti på. I sengerammen lægger vi endnu et lag posefjedre. Denne gang i en nøje udmålt højde på 11 cm. Fjedrene er pakket ind i rene naturmaterialer. Her er brugt bomuld, uld og hør.

På toppen har vi valgt Saffron Comfort topmadras. Med bomuld, uld og hestehår giver denne topmadras al den komfort, du kan drømme om. Ud over et ekstra lag af blødhed, giver topmadrassen også din krop den helt rigtige temeperatur og holder dig tør hele natten.

Vores dedikerede sengehåndværkere har lagt meget arbejde i denne seng. Omkring 50 timer tager det at bygge en Saffron Nuova. Selv om der er rigtig mange detaljer, der skal laves akkurat og præcist, kan vi roligt sige at med Saffron Nuova får du ren luksus – helt enkelt.

For mere information.
Kontakt os på tlf. +45 9813 8788
eller skriv en E-mail. info@himmelsengen.dk 

Start din ansøgning nu!

KØB NU – DEL DIN BETALING OP MED
EN FINANSIERING OP TIL 250.000 Kr.

START DIN ANSØGNING NU