+45 9813 8788
info@himmelsengen.dk

HOS OS UNDGÅR DU DYRE FEJLKØB

Kvalitets senge
Elsebeth Brix er ejer og grundlægger af Himmelsengen, som åbnede d. 2. Marts 1998. Himmelsengen er en sengeforretning på 700m2 i 2 etager lige midt i Aalborg ́s hjerte og med gratis parkering bag forretningen.

Her finder I et dygtigt uddannet personale, som ved hvad kundernes behov er
Janie Lindstrøm Petersen er lægeexamineret massør og har haft egen klinik i mere end 25 år
Elsebeth Brix har læst anatomi og fysiologi på sygeplejeskolen og har diplom fra Axelssons massage skole og solgt senge i mere end 25 år.

Derfor bestræber vi os på, at betjene, vejlede og rådgive hver enkelt kunde efter vores bedste egenskaber og evner og indstiller sengene efter Jeres behov.
Vi har igennem næsten 20 år haft samarbejde med ryg skoler, gigtsanatorium, kiropraktorer og fysioterapeuter m.m. så vi mener, at være De bedste til, at rådgive.

Vores senge koncept er nøje udvalgt og vi går ikke på kompromis med kvalitet og liggekomfort.
Derudover undgår vi senge med skjulte kemikalier. GOD SERVICE ER ET MUST FOR OS
Vi har fravalgt online salg da vi bestræber os på, at vores arbejde først er gjort færdigt når vores kunder selv kan føle og mærke, at vi har gjort en forskel med rigtig valg af madras.

Flere af sengene bliver indstillet personligt og vi giver ikke op før kunderne selv er tilfredse.
HUSK VI ER HER FOR JERES SKYLD!

Derfor vil vi give Jer en oplevelse med hyggelig atmosfære og vi har indrettet Himmelsengen kreativt, så I kan få gode ideer til Jeres soveværelse.

HIMMELSENGEN ER FORHANDLER AF:
HÄSTENS SENGE
WONDERLAND
AKVA WATERBEDS
LAPUR

Book en tid før eller efter vores åbningstid, hvis dette tidspunkt passer jer bedre.

Kunders oplevelse

Da vores behov for en større og bedre seng opstod, begyndte jeg at undersøge markedet for Hästens senge, da vi havde gode anbefalinger om det mærke. I forbindelse med mit arbejde overnatter jeg tit i Ålborg, og havde derfor mulighed for at besøge Butikken Himmelsengen. Butikken indeholder efter min mening den største og flotteste udstilling af Hestens senge jeg har set. Personalet var ligeledes utroligt hjælpsomme, venlige og faglig dygtige, hvilket gjorde at vi fik valgt den helt rigtige seng for os. Den efterfølgende service med levering og opsætning i Roskilde, fungerede perfekt. Jeg blev informeret om præcist tidspunkt på dagen de ville være der, og jeg skulle ikke gøre andet end at åbne døren for dem, hvorefter de klarede resten mht. gammel seng og installering af ny seng. Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge Himmelsengen, selvom man bor et andet sted i landet.

Frederik Boe Skarsholm

Kære Elsebeth
Vi har nu haft den store glæde af at sove i vores nye Hästens-kontinentalseng nogle dage. Selvom vi havde rigtig gode senge før, er springet op til Hästens betydeligt større end vi havde forestillet os og vi kan uden tvivl mærke, at vi sover dybere end vi har været vant til tidligere. Det er en stor fornøjelse og sengen er uden tvivl den bedste investering vi har gjort i mange år! Samtidig vil vi også gerne sige dig tak for at have hjulpet med at finde de rigtige puder, dyner og andet tilbehør, som passer til sengen. Det får det hele til at hænge sammen og det har været en tryg fornemmelse at blive vejledt på så professionel en måde. Vi glæder os også til, at vores lille nyfødte søn kan tage sin baby-seng i brug. Udover at sengen ser rigtig sød ud glæder vi os meget over, at baby-madrassen fra Hästens også er svanemærket, på samme måde som vores egen seng. Det betyder meget, at vi ikke skal bekymre os om risikoen for skadelige stoffer, som vi gerne vil undgå. Vi håber, at mange andre også får glæde af sengene – og vi vil naturligvis fortsætte med at anbefale jer fremover!

Line & Lars Østergaard

Fantastisk service i Himmelsengen Aalborg. Vi skulle have en ny elevationsseng og valget faldt på en Wonderland fra Himmelsengen. Lige fra vi trådte ind i den stilfulde butik, fik vi en fornemmelse af personlighed og professionalismen. Butikkens indehaver Elsebeth hjalp os med at finde den helt rigtige seng og hun tog sig god tid til at sikre, at vi fik netop den seng der passede til vores behov.
Oven i den meget kompetente betjening, viste det sig også, at priserne var meget konkurrencedygtige.

Lene & Rene